Profesor universitar acuzat că se uită pe site-uri cu prostituate în timpul cursurilor. Acesta neagă şi spune că va depune o plângere penală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Informaţia a devenit publică după ce pe reţelele de socializare a circulat un film despre care se spune că ar fi un share după ecranul la care se uita cadrul didactic în timpul cursului online la care asistau 42 de studenţi de la Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Este scandal uriaş în mediul universitar din Sibiu după ce o serie de informaţii compromiţătoare legate de un cadru didactic au început să circule online.  Conform amintitelor informaţii, un reputat profesor universitar din Sibiu ar fi uitat că are ecranul partajat cu alţi 42 de studenţi care participau la cursul său on-line şi a început să navigheze pe un site care promovează anunţurile unor prostituate.

Potrivit publicaţiei locale Turnul Sfatului informaţiile sunt aferente unui filmuleţ care circulă pe reţelele de socializare. Cei care l-au postat acreditează ideea că a fost filmat la unul din cursurile susţinute în format online de către profesorul universitar Nicolae Balteş (61 ani), de la Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu.

De asemenea, este transmisă informaţia cum că celor 42 de studenţi care asistau la curs le-a fost „partajat” ecranul propriului computer, în mod voluntar, de către cadrul didactic. Însă, pe parcursul cursului, la un moment dat, în loc de informaţiile legate de subiectul predat, studenţii au început să vadă cum profesorul ar fi intrat pe un site prin care prostituatele din Sibiu îşi promovează serviciile.

Iată mai jos filmuleţul, în varianta de pe YouTube (sursa video)

Contactat de presa sibiană, profesorul universitar a recunoscut că ţine cursuri online, dar spune că nu a intrat pe site-uri deocheate şi sugerează că este victima unui atac informatic.

„Am aflat şi eu în cursul zilei de astăzi că ar exista un filmuleţ. Deocamdată nu ştiu şi nu pot să comentez condiţiile în care a apărut. Ştiu doar că directorul departamentului Informatică Marketing al ULBS ne-a informat că au existat mai multe tentative din afară de a ataca mail-ul @ulbs.ro. Mai multe amănunte nu am”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, profesorul universitar Nicolae Balteş.

De asemenea, acesta a spus că se va adresa justiţiei, deoarece consideră că victima unor infracţiuni. . „Voi contacta avocatul pentru a formula plângere penală”, a mai declarat profesorul Balteş.

Vă recomandăm şi:

Replici porno într-o piesă de teatru pentru liceeni. „Se vede în ochii tăi că-ţi place p... Ştii bine să sugi p...!“

Scandal la Sibiu. Un bărbat a fost sunat de DSP şi întrebat cum se simte tatăl său, care murise de COVID-19 în urmă cu câteva zile

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite