Parcare cu plată la preţuri modice la Sala Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valoarea investiţiei făcută de Consiliul Judeţean Sibiu este de aproximativ 690.000 de lei, fără TVA. Parcarea este dirijată, accesul şi ieşirea urmând să se efectueze cu ajutorul unui sistem de bariere ce a fost montat de la finele anului trecut.

Sibienii care obişnuiau să vină să parcheze gratis în parcare ce aparţine Consilului Judeţean Sibiu vor trebui de acum încolo să plătească accesul în parcarea cu bariere electronice. Cele 140 de locuri de parcare din spatele Sălii Transilvania vor fi la dispoziţia şoferilor pentru un tarif de 0,5 lei / oră începând du 1 martie. Tariful iniţial stabilit fusese de 1 leu pe oră dar acesta a fost redus acum la jumătate.

Cei care vor pierde talonul de acces vor trebui să achite o amendă de 50 de lei.
Conducerea Facultăţii de Drept Simion Bărnuţiu a solicitat eliberarea de tichete cu reducere pentru studenţii facultăţii care vor să utilizeze parcarea, motiv pentru care s-a şi decis reducerea cu 50 la sută a tarifului iniţial stabilit.
Valoarea investiţiei făcută de Consiliul Judeţean Sibiu este de aproximativ 690.000 de lei, fără TVA.

Parcarea este dirijată, accesul şi ieşirea urmând să se efectueze cu ajutorul unui sistem de bariere ce a fost montat de la finele anului trecut. Cei 4.500 de metri pătraţi de parcare au fost reasfaltaţi complet. “Capacitatea parcării este de 127 de locuri, la care se mai adaugă 6 locuri pentru persoanele cu handicap, 3 locuri pentru autobuze şi 5 locuri pentru personalul instituţiei”, se arată regulamentul parcării Sălii Transilvania.

Carele de transmisii TV au şi ele locuri speciale şi delimitate distinct. Întreaga parcare este împrejumită cu stâlpi metalici. Accesul se va face de la 1 martie pe bază de tichet cu ajutorul căruia se va achita şi contravaloarea parcării.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite