Licitaţie pentru desemnarea firmei care să facă ecarisajul în Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria municipiului Mediaş a scos la licitaţie delegarea serviciului public de ecarisaj. Potrivit caietului de sarcini perioada de derulare a contractului este de 36 de luni cu posibilităţi de prelungire, iar suma alocată acestei activităţi este de 513.000 lei.

CITIŢI ŞI:

Nici măcar o zi fără un sibian muşcat de câinii de pe străzi

Revelion de pomină, la pensiunile pentru căţei

Demonstraţie cu patrupedele care salvează vieţi,lângă Sibiu (FOTO)

Deschiderea ofertelor va fi în data de 16 februarie.

Potrivit caietului de sarcini, firma câştigătoare va realiza printre altele următoarele activităţi: strângerea câinilor fără stăpân, eliberarea animalelor contra unei taxe sau cu scutire de taxe pentru organizaţiile de protecţie a animalelor, îngrijirea câinilor, deparazitarea, vaccinarea, sterilizarea şi înregistrarea lor într-o evidenţă unică, reîntoarcerea câinilor în zona de unde au fost prinşi, la cererea colectivităţii/grupului local, care îşi va asuma în scris răspunderea pentru ocrotirea câinilor trataţi. 

„Ne dorim ca serviciul public de ecarisaj să îşi înceapă activitatea din  data de 1 martie. Practic prin încheierea acestui contract vom rezolva situaţia câinilor comunitari din municipiul Mediaş. Am considerat neapărat necesară încheierea unui nou contract, pentru că nu vrem ca în municipiul Mediaş câinii comunitari să reprezinte o problemă“, a declarat primarul Teodor Neamţu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite