La Sibiu, Moş Crăciun stă pe messenger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moş Crăciun ţine pasul cu vremurile şi poate fi găsit, online, de părinţii tuturor copiilor cuminţi din Sibiu.



Moş Crăciun ţine pasul cu tehnologia, la Sibiu. Şi-a făcut ID de messenger, moscraciun_sibiu, şi are deja 90 de prieteni cu care socializează, prin intermediul internetului. Ideea de a-l aduce pe bătrânul cu barbă albă mai aproape de sibieni aparţine Monicăi Bălin şi Adelei Bogdan, două tinere care vor ca spiritul sărbătorilor să nu se piardă niciodată.

„Am crezut şi vom crede întotdeauna în Moş Crăciun şi sperăm ca frumuseţea şi farmecul acestei sărbători să se păstreze cât mai mult, iar micuţii să continue să îl aştepte, în ajun de Crăciun, pe Moşul, care îi va răsplăti cu daruri. Şi, pentru că oricum îşi petrec foarte mult timp pe internet, am zis că asta este o bună modalitate de a păstra legătura cu oamenii din Sibiu. Nu costă nimic şi este foarte practic“, explică Monica Bălin, una dintre cele două iniţiatoare ale proiectului.


Îl vor pe Moşul

De când are cont pe messenger, Moşul sibian încearcă să stea cât mai mult timp online. Află cine a fost cuminte şi cine nu şi descoperă, astfel, adresele la care trebuie să ducă darurile cele mai frumoase. „Dorinţele copiilor sunt diversificate. De la păpuşi, la motociclete, biciclete sau dulciuri, se cer de toate. Cineva mi-a spus chiar că şi-l doreşte pe Moş Crăciun. I-am explicat că nu pot rămâne acolo, pentru că am de împărţit cadouri şi la alţi copii şi, până la urmă, a înţeles. I-am promis, însă, că voi face un popas de câteva minute, pentru a-i lăsa cadoul cerut“, explică Moş „Mihai“ Crăciun, care spune că acest job de sezon i se potriveşte cum nu se poate mai bine.

„Să faci un copil să zâmbească şi să-i poţi oferi un cadou este cel mai frumos lucru, mai ales în această perioadă a anului. Îmi plac sărbătorile şi mă bucur că le pot oferi daruri copiilor cuminţi“, a adăugat Moşul.



Sibienii, încântaţi de idee

Până în prezent, Moşul a primit zeci de solicitări, iar acum îşi pregăteşte darurile, pe care le va împărţi, în această seară. Cei care au apelat la ajutorul său se declară încântaţi şi spun că ideea de a-l contacta pe messenger este de-a dreptul ingenioasă.  „M-am bucurat foarte mult când am aflat că Moşul poate veni acasă, în seara de Ajun. Este un lucru cu adevărat autentic, mult mai frumos decât atunci când el îşi trimite cadourile şi le lasă sub brad. Iar faptul că acesta poate fi contactat pe messenger este extrem de util. Se poate intra mult mai uşor în contact cu el. Am deja foarte mulţi prieteni care mi-au spus că au devenit şi ei prieteni cu Moşul, în ultimele zile, pe messenger, şi care erau foarte încântaţi de acest lucru“, spune Alina Apostol, mama unui băieţel de 4 ani jumătate, la care Moşul va face un popas anul acesta.
Cei care au apelelat la ajutorul Moşului vor scoate din buzunare câte 200 de lei, sumă pentru care bătrânul va petrece între 30 şi 40 de minute, alături de cei mai cuminţi copii.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite