Iohannis: „Simpatizez cu sibienii care au ieşit să protesteze în stradă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Municipiului Sibiu, Klaus Iohannis
Primarul Municipiului Sibiu, Klaus Iohannis

Primarul Sibiului spune că îi înţelege pe oameni şi tocmai de aceea primăria a aprobat foarte rapid cererea depusă pentru desfăşurarea de mitinguri zilnice în Sibiu până în data de 24 ianuarie. Iohannis crede că actuala situaţie socială din ţară i-a împins pe oameni să iasă în stradă.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Un sibian a ieșit să-l susțină pe Emil Boc, în mijlocul a 3.000 de manifestanți anti-guvernare GALERIE FOTO

VIDEO Sibienii au probat tobele, înainte de a pleca la mitingul de la Bucureşti GALERIE FOTO

Klaus Iohannis a mărturisit joi că îi înţelege pe cei care de aproape o săptămână participă zilnic la mitinguri de protest ce au avut loc în municipiul Sibiu.

„Îi înţeleg pe sibienii care protestează şi simpatizez cu ei. De aceea în momentul în care a fost depusă cererea pentru autorizarea mitingului, am aprobat-o atât de repede. Vreau să spun că oamenii sunt nemulţumiţi şi pe bună dreptate dacă avem în vedere tăierile de salarii făcute şi politicile Guvernului care duc la o contracţie a economiei din România”, a spus primarul Sibiului.

Edilul şef al Sibiului este sceptic deocamdată, legat de obţinerea vreunui rezultat în urma acestor proteste din ultimele şase zile.

„Toate lucrurile duc la situaţii foarte grele pentru fiecare în parte şi lumea este nemulţumită. Tocmai de aceea îşi şi arată această nemulţumire, ceea ce este un lucru normal. Dacă vor avea rezultatul scontat, vom mai vedea. Deocamdată cei vizaţi nu au dat nici un semn că ar fi impresionaţi de aceste proteste de stradă”, a mai spus Klaus Iohannis.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite