Fostul gazist Eric de Oliveira e supărat că nu şi-a găsit o echipă de top în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele care se bat pentru titlu de campioană au făcut transferuri importante în această perioadă. Steaua a luat cinci jucători şi se pregăteşte să mai achiziţioneze cel puţin încă un fotbalist, iar Dinamo a replicat prin două transferuri.

CITIŢI ŞI:

Eric le plânge de milă foştilor colegi de la Gaz Metan Mediaş: "Se vor bate la retrogradare" Sibiu

Voinţa Sibiu testează doi jucători sârbi şi mai aşteaptă un atacant

Cantonament în Antalya pentru fotbaliştii de la Voinţa Sibiu

Unul dintre jucătorii aflaţi pe lista "câinilor" este şi fostul jucător al celor de la Gaz Metan, Eric de Oliveira. Brazilianul spune că şi-ar dori să evolueze pentru una dintre echipele de top din Liga I, a avut şi unele discuţii în acest sens, dar deocamdată este nevoit să revină la echipa ucraineană, Karpaty Lvov.

"Mi-aş dori să ajung la o echipă mare din România, sunt sigur că, dacă am oportunitatea să ajung, o să dau maximum, să fiu iubit şi acolo cum am fost la Mediaş. Dar, deocamdată, sunt cu contract în Ucraina şi o să vedem, aştept oferte. Am avut nişte vorbe cu echipe din România", a spus Eric de Oliveira, conform prosport. "Ucrainenii nu m-au plătit, nu mi-au plătit jumătate din banii pe care trebuia să mi-i dea. Şi acordul a fost să mă întorc în Ucraina şi să îmi dea toţi banii, cealaltă jumătate acum", a mai precizat Eric.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe SIBIU.ADEVARUL.RO pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite