Flux continuu de turişti în Centrele de Informare Turistică din municipiul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două centre de informare turistică aparţinând municipalităţii au înregistrat în ultimele şase luni un flux constant şi destul de important de turişti. În ceea ce priveşte ţara de provenienţă, cei mai mulţi turişti au provenit din Germania şi din România, dar şi din Spania, Franţa sau Italia.

La Centrul de Informare Turistică din Piaţa Mare cel mai mare număr de turişti a fost înregistrat în luna august, când aprope 4.200 de persoane au solicitat informaţii. Peste 2.700 de turişti au trecut pragul centrului de informare turistică şi în luna iulie şi puţin mai atipic pentru lunile de extra-sezon, în septembrie au fost înregistraţi aproape 3.900 de turişti, iar în luna octombrie, aproape 2.000.

În ceea ce priveşte ţara de provenienţă, cei mai mulţi turişti au provenit din Germania şi din România, dar şi din Spania, Franţa sau Italia. Aceştia au solicitat cel mai des harta oraşului, informaţii despre evenimente culturale şi obiective turistice şi informaţii referitoare la opţiunile de transport local. În total au fost împărţite anul trecut prin centrele de informare turistică peste 13.700 de hărţi.

De asemenea, au existat turişti care s-au interesat de traseele montane sau împrejurimile oraşului sau despre orarul muzeelor din oraş.

Click pe SIBIU.ADEVARUL.RO pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro sau sună-ne la 0369.809.113

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite