E.On Gaz taie gazul pe zeci de străzi din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările sunt făcute de E.On Gaz
Lucrările sunt făcute de E.On Gaz

Motivul este acela că E.ON Gaz Distribuţie a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale de pe 12 străzi. Vineri, 25 martie, pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi din municipiul Sibiu.

CITIŢI ŞI:

E.On sparge 5 străzi în oraş. Vezi când şi unde!

Strada Nouă şi strada Lungă intră în reabilitare

E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale de pe străzile Teilor, Vânătorilor, Crinilor, Zorilor, Ciocarliei, Crişului, Mureşului, Tohan, Petru Poni, Lamark, Albinelor şi Prometeu din municipiul Sibiu, cu conducte noi de polietilenă, cu rezistenţă şi durabilitate crescute.

Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de vineri, 25 martie , începând cu ora 08.00, pe următoarele străzi:

Teilor, Viitorului, Moara de Scoarţă, Smighelski, Lupeni, Armoniei, Reşiţa, Zorilor, Moreni, Rândunelelor, Cugir, Porumbeilor, Călan, Ciocârliei, Teilor, Sandu Aldea, Decebal OvidiuTraian, Albinelor, Petrila, Prometeu, Anina, Ana Ipătescu, Abrud, Băicoi, Treboniu Lăurean, Muncii, Egalităţii, Şerpuită, I.S. Bach şi Iuliu Maniu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite