Cei mai buni magicieni din România îşi dau întâlnire în week-end la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Verdini va putea fi admirat la Sibiu magic Week-end
Verdini va putea fi admirat la Sibiu magic Week-end

Sibiu Magic Week-end aduce pe 18 şi 19 octombrie în fosta capitală culturală europeană unii dintre cei mai buni magicieni din România.

Potrivit organizatorilor, festivalul este compus din două mari spectacole. Spectacolul de stradă se întinde pe două zile şi va cuprinde întreg centrul oraşului. Magicienii îşi vor uimi audienţa cu trucurile lor în Piaţa Mică, Piaţa Mare dar şi pe bulevardul Nicolae Bălcescu. 

Iulian Doda este un maestru al spectacolelor de stradă. Vrăjit de iluzionism de când avea doar opt ani, el a început să practice această artă care împleteşte suspansul, încântarea cu frica şi bucuria. Alexandru Marcu este mult mai cunoscut în lumea magiei sub pseudonimul Trei de Treflă. „Scena mea este pe stradă”, spune iluzionistul care a apărut şi în show-ul televizat Românii au Talent. Chiar şi porecla i se trage din acest spectacol. Prietenii săi l-au botezat „Trei de Treflă” după ce juraţii au ales această carte în spectacolul pe care l-a făcut pe scenă. 

Alexandru vine în fiecare an cu noi spectacole de magie, unice, spontane şi originale. Un alt magician afirmat pe scena show-ului de talente este Andrei Crăciun, magicianul care i-a citit gândurile Andrei şi i-a lăsat cu gura căscată pe Pavel Bartoş şi pe Smiley. A început să practice magia în facultate, primul său auditoriu fiind format din studenţi. El combină mentalismul cu magia de stradă, pentru a crea iluzia paranormalului şi pentru a surprinde ochii dar mai ales mintea celor care au curajul să privească de aproape trucurile sale. Alături de cei trei iluzionişti, experţi ai spectacolelor de stradă, sibienii se vor putea delecta cu trucurile a doi debutanţi, MX şi Alex Gavrilă urmând să completeze cvintetul magicienilor ce vor oferi spectacolele de stradă în cadrul Sibiu Magic Weekend. 

Spectacolul ce va avea loc în data de 18 octombrie, în Sala de Festivităţi a Bibliotecii Astra se anunţă unul uluitor. Cosmin Iacobeţ este unul dintre cei mai cunoscuţi practicanţi ai hipnozei din România. Cu o experienţă de peste 6 ani în domeniu, Cosmin este un pasionat al psihologiei şi al ştiinţei comunicării. Iar ceea ce reuşeşte este de-a dreptul incredibil.

Despre Mydas, Andi Moisescu, unul dintre juraţii Românii au Talent spunea că „un magician câştigător este cel ce transformă iluzionismul într-o poveste, iar Mydas a reuşit asta din plin”. Iar Verdini este, poate, cel mai bun practicant de magie clasică din România. Premiat cu „The Golden Cat Grand Prix”, Verdini creează spectacole de magie la cel mai înalt nivel. Toţi cei trei magicieni vor performa pe scena Sălii de Festivităţi a bibliotecii, începând cu ora 19. Intrarea la acest spectacol se face pe bază de bilet, în limita locurilor disponibile. Biletele costă 25 de lei şi pot fi achiziţionate în Galeria Carrefour. 

Vă mai recomandăm: 

Regal al filmelor din toate colţurile lumii, la Astra Film Fest  2013

Evenimentele culturale ale Sibiului, direct pe smart-phone-uri. Aplicaţia va afişa în viitor şi locurile de parcare din oraş

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite