Basistul Victor Bailey, în concert, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertul va avea loc începând cu ora 22.
Concertul va avea loc începând cu ora 22.

Concertul este programat să aibă loc miercuri, 2 noiembrie, în Vintage Pub. Preţul unui bilet este 25 de lei. Biletele se găsesc în reţeaua Eventim, în Supporter Sports Pub & Grill, pe bulevardul Victoriei sau în Vintage Pub.

CITIŢI ŞI:

29 de persoane cu dizabilităţi, în evidenţele Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu GALERIE FOTO

Delain şi Trail of  Tears vor concerta în 2012 la Sibiu, la ARTmania Festival

Darko Lukanovic a semnat cu CSU Voința pe un an de zile

Bailey va veni la Sibiu cu alţi trei muzicieni care au făcut furori pe toate scenele din lume, anunţă organizatorii. Este vorba despre Poogie Bell, Peter Horvath şi Michael "Patches" Stewart.

Victor Bailey a câştigat recunoaştere internaţională la începutul anilor ’90 când s-a alăturat trupei de jazz  fusion Weather Report, după retragerea lui Jaco Pastorius. A cântat în toate formulele de trupa ale lui Joe Zawinul: Weather Report, Weather Update, The Zawinul Syndicate și WDR big-band record (proiectul de dinaintea morții lui Zawinul). Ca muzician de studio a participat la realizarea a 1000 de înregistrări cu artiști din diferite zone muzicale precum Joe Zawinul, Sonny Rollins, Mary J Blige sau Madonna.

Poggie Bell (tobe) este născut în New York, într-o familie de muzicieni și a început să cânte de la... 10 luni. Primul său concert l-a susținut la 2 ani și jumătate, în Pittsburg Carnegie Hall, alături de tatăl său. De-a lungul carierei a colaborat cu muzicieni printre care se numără Roberta Flack, David Bowie sau Vanessa Williams.

Michael Stewart (trompetă) este considerat drept demnul urmaș al lui Miles Davis. Primul spu material discografic a fost înregistrat când avea doar 16 ani, alături de Patti LaBelle. De atunci a lucrat cu Quincy Jones, David Sanborn, George Duke sau Whitney Houston, și a petrecut 8 ani ca parte a band-ului Al Jarreau.

Peter Horvath (clape) cântă, colaborează, înregistrează și a mers în turnee alături de Bobby Hutcherson, Joe Henderson, Aretha Franklin, Lalah Hathaway, Melba Moore, Keith Washington sau Ernie Watts.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite