Bărbatul de 61 de ani acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu zeci de minore vrea în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gheorghe milea

Gheorghe Milea, bărbatul de 61 de ani acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu zeci de tinere minore a depus la Tribunalul Sibiu o cerere de liberare provizorie sub control judiciar.

Cererea a fost depusă marţi, 9 aprilie, urmând să fie judecată miercuri, 10 aprilie. Cercetat iniţial în stare de liberate, după ce în primă fază propunerea de arestare preventivă a fost respinsă de Judecătoria Sibiu, bărbatul a ajuns în arest după ce procurorii au făcut recurs, iar Tribunalul Sibiu a admis acţiunea. 

Bărbatul este acuzat că între 2008 şi 2013 ar fi întreţinut relaţii sexuale cu zeci de tinere minore, cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, oferindu-le acestora în schimbul serviciilor sexuale sume de bani cuprinse între 25 şi 150 lei sau alte foloase materiale. 

Anchetatorii susţin că, în toate cazurile, bărbatul a realizat materiale video cu caracter pornografic, cu sau fără încuviinţarea minorelor. 

Minorele identificate au fost fiind încredinţate familiilor, iar poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

SibiuPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite