Artmania inaugurează anul acesta o nouă scenă, într-o bază militară dezafectată de la marginea Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekendul 12-14 august, unul dintre cele mai importante evenimente ale Sibiului, îşi extinde aria de acoperire într-o nouă locaţie de evenimente în aer liber, amenajată în pădurea Dumbrava din apropierea muzeului  ASTRA, la 8 kilometri de centrul oraşului: ARTmania Festival Sibiu Arena 2011 Powered by Tuborg. În programul final vor fi concerte în Piaţa Mare, Piaţa Mică şi Sibiu Arena.

CITEŞTE ŞI:

Cei mai buni tatuatori din lume vin la Transilvania Tattoo Expo 2011

Parada Harley Davidson la Sibiu, cu ocazia Artmania Festival

Spaţiul Sibiu Arena, o baza militară dezafectată, a fost amenajat printr-un parteneriat între ARTmania Festival  şi Baumeister, una dintre cele mai importante companii de construcţii din România, firmă cu capital integral german, activă pe piaţa locala din anul 1997. Datorită acestui parteneriat, festivalul ARTmania poate deschide un nou spaţiu de desfăşurare a evenimentelor culturale în aer liber, în afara aglomeraţiei urbane şi oferă servicii complete de camping la cele mai înalte standarde internaţionale deschis începand de vineri, 12 august, ora 10:00, pana luni, 15 august, ora 10:00.

Timp de trei zile: vineri, sâmbătă şi duminică, publicul festivalului ARTmania şi comunitatea locală vor avea la dispoziţie concerte, petreceri, spaţii pentru campare şi distracţie în afara centrului oraşului: concerte Live pe scena TuborgSound de vineri până duminică; Afterparty-uri până în zorii zilelor de festival; campare, parcare, duşuri, toalete şi alte servicii; Entertainment Area. Trupele româneşti care vor urca pe scena TuborgSound, precum şi evenimentele culturale conexe.

Pentru accesul în arena festivalului, participanţii au la dispoziţie linia de transport public Tursib la fiecare 30 de minute sau pista de biciclete până în apropierea noii locaţii. Pentru informaţii suplimentare despre  ARTmania Festival Sibiu Arena puteţi consulta pagina www.artmaniafestival.ro şi facebook.com/artmania.festival. Datorită numărului limitat de locuri în  campingul amenajat, respectiv 300, doritorii sunt rugaţi să îşi procure bilete de camping în valoare de 5 lei de  pe shop.artmania.ro sau din reţelele de distributie Eventim şi Myticket, prin magazinele Germanos, Diverta sau
eventim.ro si myticket.ro.

Accesul în spatiile Arenei (mai puţin în camping şi parcare) este gratuit pentru posesorii brăţărilor festivalului. Pentru publicul larg accesul se va face în baza unui bilet în valoare de 5 lei pentru fiecare intrare în Arena ARTmania. Aceste bilete vor fi disponibile la intrarea în locaţie în zilele 12 - 14 August 2011, intervalul în care Arena va fi deschisă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite