Sătmărean accidentat mortal de către un băimărean. Şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiar dacă vina accidentului aparţine victimei, autorul accidentului va răspunde penal deoarece se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. FOTO - voceatransilvaniei.ro
Chiar dacă vina accidentului aparţine victimei, autorul accidentului va răspunde penal deoarece se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. FOTO - voceatransilvaniei.ro

Un şofer din Baia Mare a provocat marţi seara un accident mortal în municipiul Satu Mare. Potrivit poliţiştilor, vina pentru producerea accidentului aparţine victimei, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă. Autorul accidentului va răspunde însă penal, deoarece era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Incidentul a avut loc pe b-dul Lucian Blaga, în zona Şcolii nr.7. Şoferul unui Mercedes Sprinter nu a observat că un pieton se deplasa pe marginea trotuarului şi l-a lovit din plin.

”Marţi seara, în jurul orelor 20,15, pe b-dul Lucian Blaga din Satu Mare, a avut loc un accident rutier mortal. T. Iozsef de 41 ani, din Baia Mare, judeţul Maramureş, conducând autoutilitara marca Mercedes Sprinter, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 67 ani, din Satu Mare, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Satu Mare.

Vă mai recomandăm

Marţea şi duminica au loc cele mai multe accidente în judeţul Satu Mare. Principala cauză: viteza excesivă

Accident mortal în Supur. Două persoane au decedat. Şoferul a intrat pe contrasens într-o curbă periculoasă

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite