Percheziţii DNA la Fiscul din Satu Mare. Procurorii au verificat biroul şi locuinţa fostului director, Mircea Ardelean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DNA Oradea au efectuat joi percheziţii la sediul Administraţiei Publice a Finanţelor Satu Mare dar şi la domiciliul fostului director al instituţiei, Mircea Ardelean. Ancheta îl vizează şi pe alt angajat al instituţiei, Soos Istvan.

Procurorii DNA Satu Mare au efectuat joi dimineaţa percheziţii la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Satu Mare, dar şi la domiciliile a doi angajaţi, printre care fostul director, Mircea Ardelean. Ioan Mircea Ardelean este de profesie economist şi este membru PSD

 “Referitor la descinderea care a  avut loc în această dimineaţă la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Satu Mare, de către procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie Satu Mare, vă aducem la cunoştiinţă că s-au percheziţionat birourile în care îşi desfăşoară activitatea angajaţii Soos Istvan şi Ardelean Mircea”, transmite şefa administraţiei, Luminiţa Albu.

Şefa instituţiei a mai ţinut să precizeze că, momentan, alte informaţii nu poate furniza, deoarece se fac cercetări.

“În funcţie de rezultatul acestor cercetări se vor lua măsuri care vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice”, a mai specificat aceasta.

Vă recomandăm şi

Reţineri în dosarul ”mafiei lemnului” cu ramificaţii în cinci judeţe: 12 persoane au ajuns în arestul IPJ Alba

VIDEO Percheziţii în dosarul evaziunii fiscale de la MediaPro. 27 de persoane printre care şi Andrei Boncea, soţul Loredanei Groza, duse pe sus la audieri

Mai mulţi cămătari din Capitală şi din două judeţe, ridicaţi de procurori şi duşi la audieri

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite