O grefieră cu COVID-19 a murit în timp ce aştepta să fie dusă la alt spital. Este al doilea caz de acest fel din ultimele zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă Adevărul. Surs Foto EPA-EFE
Arhivă Adevărul. Surs Foto EPA-EFE

O angajată a Ministerului Justiţie, confirmată pozitiv cu Covid-19, a decedat la Spitalul Judeţean Satu Mare, în timp ce aştepta transferul la o altă unitate spitalicească. Este al treilea deces din rândul personalului auxiliar de specialitate din instanţele judecătoreşti şi parchetele de pe lângă acestea.

Ramona R., grefier informatician la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare era internată la Spitalul Judeţean Satu Mare şi se afla în comă indusă de 10 zile, pe secţia de ATI. Din păcate, starea femeii necesita un aparat ECMO, adică un plămân artificial, însă spitalul din Satu Mare nu deţine o asemenea aparatură.

Colegii femeii au făcut demersuri pentru a facilita transferul său la o altă unitate spitalicească din ţară, care să deţină un astfel de aparat, însă din nefericire aceasta a decedat în cursul zilei de azi, fără ca măcar transferul să fie realizat. 

„Deşi am reuşit sa luăm legătura şi am fost în permanentă legătura cu Ministrul Justiţiei, care şi-a arătat toată disponibilitatea şi implicarea pentru a facilita transferul, în urmă cu aproximativ o oră colega noastră Ramona a decedat.

Din păcate, se pare ca a fost prea târziu pentru ea. A cedat la cel de-al doilea stop cardiorespirator. 

Este al treilea deces din rândul personalului auxiliar de specialitate din instanţele judecătoreşti şi parchetele de pe lângă acestea. 

Dumnezeu să o aibă în pază!”, a transmis Sindicatul Naţional al Grefei Judiciare Dicasterial pe pagina de Facebook.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Caz revoltător la un spital din Lugoj: familia unui pacient mort de COVID-19 a plătit 1.200 de lei pentru depozitarea într-un sac, cu tuburi de oxigen cu tot

 

O femeie de 66 de ani din Prahova a murit cu zile, după ce a fost plimbată cu ambulanţa între patru spitale

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite