Motociclist și iubita lui, morți într-un grav accident la Satu Mare. Polițiștii au găsit sute de grame de droguri în rucsacul său

0
Publicat:

Motociclistul de 20 de ani și iubita lui, de 18 ani, s-au izbit sâmbătă, de o mașină, pe o stradă din municipiul Satu Mare.

FOTO: Observator
FOTO: Observator

Accidentul s-a produs pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Satu Mare, după ce tânărul de 20 de ani a intrat cu motocicleta în spatele unui autoturism care circula regulamentar în aceeași direcție.

Atât el, cât și o fată de 18 ani, pasageră pe motocicletă, au fost grav răniți. Motociclistul a murit duminică la spital, iar luni dimineață a murit și fata de 18 ani, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Mihai Eminescu.

Conform presei locale, motociclistul avea în rucsac cantitatea de 450 de grame de metamfetamină și canabis, existând suspiciunea că ar fi transportat substanțele stupefiante la solicitarea unor persoane rămase încă necunoscute.

Culmea, Biroul Rutier din satu mare nu are nici un aparat tip drug test.

Un tânăr de 20 ani a murit în urma unui accident cu motocicleta, după ce a intrat în spatele unui autoturism care circula în aceeași direcție, pe drum drept.  O altă tânără care îl însoțea, în vârstă de 18 ani, se află în stare gravă. Tânărul, nu numai că avea în rucsacul pe care îl transporta o cantitate semnificativă de metamfetamine și cannabis, dar cel mai probabil se și afla sub influența acestor unor substanțe interzise. Iar în timp ce toți guvernanții ne spun că susțin lupta împotriva traficului de droguri, noi vă informăm că la nivelul Biroului Rutier Satu Mare, adică într-un municipiu reședință de județ nu există NICIUN aparat de tip drug test pe care polițiștii rutieri să îl folosească. Așadar, lupta cu drogurile este pur declarativă, iar polițiștii rutieri din Satu Mare sunt nevoiți să își dea seama „ochiometric” dacă un conducător auto se află sub influența substanțelor psihoactive.

P.S. Informația a fost confirmată oficial, în aceasta dimineață a murit și tânăra de 18 ani. Condoleanțe familiilor!”, a scris pe pagina de Facebook Sindicatul Europol.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite