Inculpaţii din dosarul utilajelor furate vor fi judecaţi în 16 iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei sătmăreni trimişi în judecată pentru furt de utilaje şi crimă organizată de procurorii DIICOT Hunedoara vor fi judecaţi în 16 iunie. Tukacs, Simion şi Condor, alături de alţi 29 de inculpaţi vor fi judecaţi la Curtea de Apel Alba.

Procurorii DIICOT serviciiul teritorial Hunedoara au dispus trimiterea în judecată a 31 de cetăţeni români, printre care trei sătmăreni, respectiv a unui cetăţean italian pentru crimă organizată, furt calificat cu consecinţe deosebit de grave şi complicitate la furt. Cauza se va jdueca la Curtea de Apel Alba, deoarece inculpaţii provin în mare parte din Alba, iar toţi ceilalţi au fost prinşi în Deva.
Urmărirea penală s-a defăşurat timp de mai bine de patru luni, din 22 ianuarie până în 30 mai, iar la data de 31 s-a dispus trimiterea lor în judecată. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei 32 riscă pedeapsa cu închisoarea de la 5 la 20 respectiv de la 10 la 20 de ani pentru cele trei infracţiuni. Primul termen de judecată este 16 iunie, informează Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţiid e Apel Alba.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite