Focuri de armă pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane în judeţul Satu Mare. Un poliţist a fost rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focuri de armă pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane în judeţul Satu Mare / FOTO Arhivă
Focuri de armă pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane în judeţul Satu Mare / FOTO Arhivă

Un poliţist care încerca să aplaneze un conflict izbucnit între mai multe persoane, duminică seara, în localitate Petea, judeţul Satu Mare, a fost rănit, iar forţele de ordine au tras focuri de avertisment. Poliţistul rănit şi două dintre persoanele de la care a plecat scandalul au fost duşi la spital, informează Mediafax.

Poliţiştii din Satu Mare au fost sesizaţi prin apel la 112 că în localitatea Petea a izbucnit un scandal între mai multe persoane.

Au intervenit poliţişti de ordine publica şi din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, precum si jandarmi, pentru a aplana conflictul.

Scandalagii n-au reacţionat bine la apariţia forţelor de ordine şi au rănit un poliţist.

„Poliţiştii au executat foc de avertisment, cu gloanţe de cauciuc. Poliţistul rănit şi doi cetăţeni implicaţi în conflict au fost transportaţi la spital, pentru a li se efectua investigaţii medicale. Toate persoanele implicate in altercaţie au fost identificate şi conduse la sediul Poliţiei”, spun reprezentanţii Poliţiei Satu Mare.

A fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, iar cercetările se fac sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite