Cinci traficanţi de droguri de mare risc, trimişi în judecată de procurorii DIICOT. Printre ei se afla şi o minoră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inculpaţii au fost trimişi în judecată pentru trafic şi consum de droguri
Inculpaţii au fost trimişi în judecată pentru trafic şi consum de droguri

În urma unor percheziţii domiciliare efectuate de către procurorii DIICOT, cinci tineri din Satu Mare au fost descoperiţi ca fiind traficanţi de droguri de mare risc. Cercetările s-au finalizat, astfel că procurorii au dispus prin rechizitoriu trimiterea în judecată a inculpaţilor. Printre aceştia se pare că se numără şi o minoră.

Poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare sub directa coordonare a procurorilor D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Satu Mare, în cursul lunii iunie, au declanşat o acţiune care a vizat destructurarea unei grupări de criminalitate organizată axată pe comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

În acest sens au fost efectuate un număr de cinci percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor S.D.G 23 ani, S.V. 26 ani, G.L 24 ani, C.A.L. 20 ani şi M.R.P. 23 ani, şi s-au pus în executare cincimandate de aducere.

De asemenea, a fost desfăşurată o acţiune de prindere în flagrant în camera unui hotel de pe raza municipiului Satu Mare, unde au fost identificate şi reţinute un număr de patru persoane, dintre care una minoră şi confiscate diverse cantităţi de droguri şi dispozitive folosite la consumul acestora.       

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite