Bătaie pe un loc de parcare în Satu Mare. Agresorul ţinea locul ocupat pentru soţia sa VIDEO

0
0
Bătaie în faţa unui hipermarket pentru un loc de parcare foto: presasm.ro
Bătaie în faţa unui hipermarket pentru un loc de parcare foto: presasm.ro

Scandal în faţa unui hipermarket din Satu Mare din cauza unui loc de parcare. Un bărbat care ţinea locul de parcare ocupat pentru soţia sa a lovit maşina unui şofer care încerca să parcheze. De asemenea, şoferul l-ar fi călcat pe picior pe bărbatul agresiv.

O cameră montată la bordul unui alt autoturism a surprins conflictul de miercuri seară din parcarea unui hipermerket din Satu-Mare, potrivit PresaSM.ro.

Unul dintre cei implicaţi în scandal, un bărbat de 40 de ani, voia să ţină un loc de parcare în faţa magazinului pentru soţia sa care urma să sosească cu maşina.

Un şofer de 47 de ani a vrut să parcheze pe acelaşi loc şi l-ar fi călcat pe celălalt bărbat cu maşina pe picior, după care a început un scandal între cei doi. Bărbatul care îşi aştepta soţia s-a enervat şi a lovit maşina, distrugând una dintre oglinzi. Apoi a devenit violent cu cei aflaţi în autoturism.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis dosare penale pe numele ambilor bărbaţi: unul pentru distrugere şi altul pentru vătămare corporală.

Satu Mare


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri