ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Peste 400 de pacienţi internaţi în spitalele din Satu Mare vor vota la urnele mobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Peste 400 de pacienţi internaţi în spitalele din Satu Mare vor vota duminică la urnele mobile ce vor fi aduse în unităţile sanitare, în urma solicitărilor formulate de aceştia, care au fost centralizate şi înaintate sâmbătă seara secţiilor de votare.

Un  număr  de  411  de  persoane  internate  în  unităţile spitaliceşti de pe raza judeţului Satu Mare au solicitat sâmbătă urna  specială  pentru  a-şi  putea  exercita dreptul la vot duminică, 16 noiembrie.

Conform centralizatorului transmis Instituţiei Prefectului decătre Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Satu Mare, 206 cereri aufost transmise de către Spitalul Judeţean (SJU) Satu Mare, 65 de la Spitalul  Municipal Carei, 84 de la Spitalul  Orăşenesc Negreşti-Oaş, 26 de la Spitalul de Pneumoftiziologie Satu Mare, 20 de laSecţia Exterioară Tăşnad a Spitalului Judeţean (SJU) Satu Mare, iar alte zece cereri au fost înregistrate de la pacienţii Ambulatoriuluide Specialitate C.F Satu Mare.

La nivelul judeţului Satu Mare, conform datelor transmise de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, din cele cinci persoane arestate la domiciliu niciuna nu doreşte să voteze, în vreme ce 13 cetăţeni aflaţi în arest preventiv şi-au exprimat dreptul la vot.

Vă recomandăm şi

Alegeri prezidenţiale 2014. Mii de români stau la coadă la secţiile din Munchen, Paris, Viena, Madrid şi Londra - #Diasporavoteaza

Românii din străinătate au început deja să voteze în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea Preşedintelui României. Prima secţie de votare deschisă este cea din Noua Zeelandă (Auckland), urmată, conform fusului orar, de cele din Australia. La finalul articolului avem actualizări în timp real de pe Facebook, Twitter şi Instagram.


 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite