Tinerii care au prostit o mie de americani cu 20 de milioane de dolari rămân cu cătuşele pe mâini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşiţenii Laurenţiu Adam şi Dorian Papavă mai stau pentru o vreme departe de cluburile de lux în care spărgeau bani grei pe băuturi scumpe, acompaniaţi de femei frumoase. Alături de ei, rămân după gratii alţi 11 tineri, membri ai grupării specializate în ţepe date americanilor pe site-urile de comerţ electronic.

Cei 13 tineri faţă de care s-a început urmărirea penală pentru pentru săvârşirea infracţiunilor de fraudă informatică, constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune în convenţii cu consecinţe deosebit de grave, au fost prezentaţi, astăzi, Tribunalului Gorj cu propunere de prelungire a mandatelor de arestare preventivă emise pe numele lor la data de 15 iulie. Avocaţii acestora au încercat în zadar să demonstreze magistraţilor că nu mai este oportună menţinerea lor în spatele gratiilor, astfel că, Tribunalul Gorj a dispus prelungirea duratei arestării preventive dispuse în cursul urmăririi penale cu 30 de zile.
    Inculpaţii au posibilitatea ca, în termenul legal, să declare recurs, calea de atac urmând a fi soluţionată la Curtea de Apel Craiova.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite