Tânăra care le transmitea mesajele “locotenenților” lui Bujor este gravidă în luna a treia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florentina Urziceanu, alături de prietenul său, Bogdan Bujor
Florentina Urziceanu, alături de prietenul său, Bogdan Bujor

Prietena lui Bogan Bujor, Florentina Urziceanu, dar și cea care îndeplinea rolul de curier între membrii rețelei și punea la punct ștergerea urmelor asasinatului programat al lui Cătălin Radu, este gravidă în luna a treia. Tânăra știa că va deveni mămică, însă în ciuda acestui fapt nu a stat departe de adrenalina vieții palpitante pe care o trăia alături de iubitul său.

Tânăra s-a prezentat și ea în fața instanței. În boxa acuzaților, a stat nedespărțită de iubitul său, Bogdan. Acesta chiar i-a luat apărarea iubitei sale, declarându-le jurnaliștilor că Florentina nu are nicio implicare în acest dosar. „Suntem nevinovați cu toții. Nu înțeleg de ce ne-au reținut. Chiar și așa, înțeleg să mă țină pe mine aici, dar pe ea? Cu ce a greșit ea? E gravidă în luna a treia, are nevoie de odihnă”, a spus Bogdan Bujor, presupusul cap al rețelei infracționale.

Instanța a decis, toruși, să o lase pe Florentina să plece acasă, însă are mai multe interdicții. Nu poate părăsi localitatea și nu mai are voie să conducă mașina. Camarazii săi, inclusiv iubitul fetei, au rămas la arest pentru 29 de zile.

Rol de curier și de ștergere a urmelor
Florina Urziceanu, singura pe care instanța a lăsat-o să plece acasă și nu a reținut-o pentru 29 de zile, era mâna dreaptă a lui Bogdan Bujor, unul dintre liderii rețelei. Florina Urziceanu avea rolul menținerii contactului cu liderul Bujor Bogdan și transmiterea dispozițiilor acestuia către ceilalți membri ai rețelei.

De asemenea, tânăra participa la pregătirea operațiunilor, prelua liderul grupului de la Băile Herculane și îl transporta la garsoniera din Reșița și chiar avea un rol important în pregătirea autoturismului cu numere false, care urma să fie folosit pentru pânda și asigurarea fugii de la locul asasinatului omului de afaceri local. Tot tânăra, asigurara suportul informativ.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite