Şoc şi panică în rândul angajaţilor de la casino

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşiţenii sunt panicaţi după ce, în doar trei zile, în oraş au avut loc două jafuri armate.

Dacă autorii jafului armat de la sucursala bancară din Reşiţa petrecut luni dimineaţă au rămas încă necunoscuţi şi se bucură de libertate, nu la fel de norocoşi au fost şi cei doi tineri care, la primele ore ale zilei de astăzi, au tâlhărit un local cu jocuri de noroc din centrul municipiului. După ce au fugit cu suma de 8.000 de lei şi trei telefoane mobile sustrase sub ameninţarea cu un cuţit de la cei doi angajaţi ai barului, cei doi tâlhari au plecat cu ajutorul unui complice spre Oraviţa. Pe raza localităţii Anina au fost însă reperaţi de poliţişti şi conduşi la secţie. Asupra lor s-au găsit banii şi obiectele sustrase prin violenţă, ei urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin cu propunerea de reţinere pentru 24 de ore. 

Angajaţii sunt şocaţi

Personalul localului nu şi-a revenit din şoc nici acum, când au trecut mai bine de 12 ore de la tâlhărie. “Eu eram în bar, iar colegul meu stătea pe scaun lângă ruletă. Unul s-a năpustit asupra lui şi îl ameninţa cu un obiect ascuns sub mânecă, iar celălalt mi-a pus mie cuţitul la gât. Am încremenit când am simţit lama rece a cuţitului că apasă pe gâtul meu. M-a speriat, am început să ţip şi atunci m-a lovit puternic în faţă. Mi-a spart buza, m-a strâns foarte tare de gât şi cred că mi-a rupt un deget de la mână. Mi-a luat toţi banii din sertar şi mi-a zis că dacă mai fac gălăgie ne omoară. Aveau cagule pe faţă şi li se vedeau doar ochii şi gura”, a declarant Simona Nebunu, o tânără de 22 de ani.

Colegul ei nu se simte nici el mai bine, chiar dacă este un tip bine făcut. “Mie mi-au luat inclusiv banii personali, din portofel. În plus, au luat cele două telefoane ale mele şi unul al colegei mele. Înainte de a pleca, cel care a lovit-o pe Simona m-a agresat şi pe mine. M-a nimerit în umăr, aşa că am scăpat mai ieftin. Era destul de întuneric, eram şi speriat şi nu mi-am putut da seama ce ascundea acel induvid în mâneca hainei. Părea a fi un pistol”, a spus Virgil.

Cele două victime ale tâlhăriei au salutat rapiditatea cu care poliţia i-a prins pe tâlhari şi speră ca aceştia să stea mult şi bine la răcoare.

CITEŞTE ŞI:

Al doilea jaf în numai trei zile la Reşiţa (UPDATE)

Jaf armat la Reşiţa (UPDATE)

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite