Mascații au greșit iar adresa. „M-au luat din somn. Mi-au speriat copilul“. Reacția Poliției VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat din Reşiţa a povestit că s-a trezit în dimineața zilei de 23 februarie cu poliţiştii de la trupele speciale la uşă, care i-au pus pistolul la cap în faţa copilului său, care are patru ani.

Imagini suprinse pe camere
Imagini suprinse pe camere

Conform înregistrărilor publicate pe Facebook, patru poliţişti bat timp de aproximativ 30 de secunde la uşă, după care li se deschide, cei patru intră, urmaţi de un alt coleg care nu poartă cască de protecţie, nu are faţa acoperită şi are asupra sa ceva ce pare a fi un dosar cu câteva documente.

Un minut şi jumătate mai târziu, unul dintre mascaţi, care are asupra sa o armă pe care o ţine în mâini, la vedere, iese, revine în locuinţă, iese din nou însoţit de un coleg, tot mascat, după care cei doi par a-l trimite în interior pe bărbatul cu dosarul.  

„Au zis că au greşit adresa. Păi, nu se poate aşa ceva! Mi-au băgat copilul în panică. Cine a făcut chestia asta, că procuror, că poliţie, să plătească! Uitaţi, intră cu barosul în casă!“, povesteşte bărbatul care a postat imagini surprinse de o cameră de supraveghere amplasată la intrarea în locuinţă.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Caraş Severin "a dispus efectuarea de verificări, pentru a se stabili dacă acestea se confirmă", transmit oficialii instituţiei.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş Severin a formulat un punct de vedere după ce imaginile au devenit publice. "În data de 23 februarie, poliţişti de la structurile de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin şi Poliţiei Municipiului Reşiţa au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Reşiţa, la adresele unor persoane bănuite de furt calificat. În cauză, există presupunerea rezonabilă că, în luna ianuarie 2024, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, ar fi sustras bunuri în valoare de 5.000 de lei dintr-un autoturism. 

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase, precum şi alte probe şi mijloace materiale de probă, persoanele în cauză fiind conduse la audieri.  Cu privire la informaţiile postate pe reţeaua de socializare, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, pentru a se stabili dacă acestea se confirmă, la finalizarea verificărilor urmând a fi luate măsurile legale, ce se impun", transmit oficialii instituţiei.

ReşiţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite