FOTO VIDEO Gugulanii au făcut instrucţie cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CS VC Banatul Caransebeş-Steaua Bucureşti FOTO CRISTIAN FRANŢ
CS VC Banatul Caransebeş-Steaua Bucureşti FOTO CRISTIAN FRANŢ

Gugulanii au făcut instrucţie militară cu steliştii în drumul lor spre promovarea în prima ligă de volei, acolo unde au mai fost în urmă cu trei decenii

Recent renovată pentru a găzdui turneul de promovare, Sala Polivalenta din cartierul Pipirig al municipiului Caransebeş i-a avantajat pe gugulani.

Caransebeşul găzduieşte la acest final de săptămână turneul de Promovare din Liga A 2 de volei masculin, CS Volei Club Banatul Caransebeş, Universitatea Timişoara, CSA Steaua Bucureşti şi Tricolorul Ploieşti. Pentru gugulani competiţia a debutat cu dreptul, aceştia trecând vineri seara cu scorul de 3-1 la la seturi de echipa Steaua Bucureşti. „A fost accidentarea lui Someşan, a rămas puţin gol acolo însă băieţii l-au suplinit cu brio, chiar şi el a strâns din dinţi şi a jucat cât a putut. Steaua e o echipă care promite, cu jucători tineri, dar nu ne-au surprins”, a spus Pavel Craia.

Cu Cătălin Lelea la fileu şi cu Raul Oprişor căpitan de echipă, în tabăra bănăţenilor, Steaua a avut probleme mari în a se impune la Caransebeş. Servele de excepţie, blocajele extrem de inspirate şi reuşite au făcut ca partida să se închidă după numai patru seturi, confruntarea fiind una extrem de spectaculoasă şi aprinsă, deşi CSVC Banatul a dominat pe toată durata partidei, conducând aproape la fiecare set. „Eu întotdeauna joc cu orgoliu împotriva oricui, cred că am demonstrat astăzi că suntem cea mai bună echipă de la acest turneu, mulţumim publicului că a fost alături de noi” a declarat Oprişor. „A fost un meci extraordinar, nu mă aşteptam la atâta lume şi la atâta emoţie, toate acestea îmi creează o mare bucurie pentru că eforturile noastre au dat roade. Felicitări băieţilor noştri, felicitări şi echipei Steaua, cred că vom avea o echipă care va apăra culorile Caransebeşului cu brio pe prima scenă. Mă bucur foarte mult pentru tot ce am văzut” a declarat primarul Ioan Marcel Vela, imediat după meci.

Citeşte şi:

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite