FOTO DN 68, ce leagă Caransebeşul de Haţeg, blocat după un accident mortal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit şi alta este rănită grav după ce remorca unui automarfar de transport buşteni s-a desprins şi a intrat într-o autoutilitară

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineaţă la Băuţar. Remorca unui autotractor s-a desprins de acesta într-o curbă periculoasă şi a izbit o autoutilitară. În urma accidentului circulaţia pe DN 68 a fost paralizată şi a rezultat un mort şi un rănit grav.

„S-a produs un accident pe DN 68, pe raza localitatii Băuţar. În timp ce un bărbat de 36 ani din Harghita conducea un autotren (transport buşteni), se pare că, din cauza unei defecţiuni tehnice s-a rupt puntea din faţă şi semiremorca a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Şoferul autoutilitarei, un tânăr de 28 ani a decedat iar pasagerul în vârstă de 35 ani a fost rănit grav.

Conduătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. DN 68 a fost blocat aproximativ o oră“ ne-a informat agentul principal Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin.

Cei doi pasageri din autoutilitară era din localitatea Ruşchiţa. Bărbatul de 35 de ani se află în comă la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş însă medicii spun că acesta va fi transferat de urgenţă la Spitalul Regional de Urgenţă din Timişoara.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite