EXCLUSIV: Frumoasa reşiţeancă Lena Rohozneanu participă astăzi la finala concursului Miss Vampiriţa din Las Vegas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sexy vampiriţa Lena Rohozneanu participă astăzi la cel mai interesant concurs de frumuseţe organizat la nivel mondial. Reşiţeanca reprezintă România în Las Vegas la Miss Vampiriţa. Concursul are loc la unul dintre resorturile miliardarului Donald Trump.

Lena Rohozneanu a plecat împreună cu Violeta lui Bote dar şi alte zece frumuseţi autohtone în urmă cu zece zile în SUA. După ce a avut parte de prezentări şi şedinţe foto în Los Angeles, New York sau Atlantic City, astăzi, vampiriţa va concura în marea finală organizată la Vegas pentru titlul de cea mai sexy vampiriţă.

”Este o onoare pentru mine că am ajuns până aici. Las Vegas este superb. Am parte de o experienţă inedită. Emoţii sunt dar vor dispărea atunci când voi păşii pe scenă alături de cele mai frumoase femei din lume”, a spus în această dimineaţă manechinul Lena Rohozneanu.

Sexy vampirița Lena Rohozneanu va juca într-un film alături de Nicholas Cage


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU VAMPIRIŢA

Violeta lui Bote alături de Lena Rohozneanu

Film cu Nicolas Cage

Frumoasa bănăţeancă va juca o secvenţă alături de Nicolas Cage. Sexy vampirița apare în partea a doua a filmului „Ghost Rider”, alături de câștigătorul unui premiu Oscar, Nicholas Cage.” Rolul va fi o premieră pentru mine. Până acum nu am mai avut ocazia să primesc un rol într-un film, mai ales unul cu Nicolas Cage”, spune mândră reșițeanca.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite