UPDATE VIDEO Cinci victime, printre care un bebeluş de 9 luni şi un copil de 13 ani, într-un accident pe şoseaua de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe şoseaua de centură de sud a Râmnicului cu cinci victime dintre care un bebeluş de 9 luni şi un copil de 13 ani Foto Adevărul
Accident pe şoseaua de centură de sud a Râmnicului cu cinci victime dintre care un bebeluş de 9 luni şi un copil de 13 ani Foto Adevărul

Un grav accident rutier s-a petrecut marţi seara, în apropiere de municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma evenimentului, cinci oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care şi doi copii.

GALERIE FOTO

Update, ora 23.00 Bebeluşul a suferit un „epistaxis minor”, potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea. Este vorba despre o hemoragie nazală, iar în afara acesteia a dat semne şi de agitaţie.

O altă victimă, un bărbat, a suferit traumatisme la membre, iar o femeie - traumatism cranio-cerebral, la fel ca băiatul de 13 ani. Cea de-a cincea victimă a ajuns la spital cu traumatism la coloana vertebrală.

Update, ora 22.50 Toate cele cinci victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Accidentul s-a produs pe şoseaua de centură din zona de sud a municipiului Râmnicu Vâlcea, pe raza localităţii Budeşti, în zona fabricii Faurecia. Cinci ambulanţe, dintre care una SMURD, au fost trimise la intervenţie.

Una dintre cele cinci victime a rămas încarcerată, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, motiv pentru care a fost nevoie şi de o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

„La Budeşti, accident rutier cu cinci victime, dintre care una încarcerată. Pompierii militari intervin cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) intervine cu patru echipaje”, a transmis col. Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Şeful ISU, lt.col. Dan Pascaru, a venit cu amănunte: „La km 198, un şofer a efectuat virajul la stânga şi a acroşat un alt autoturism care se afla în depăşirea sa. Turismul care se afla în depăşire a părăsit partea carosabilă, a pătruns printr-un gard şi s-a oprit într-un buloexcavator. Toate victimele provin din maşina care efectua depăşirea. Printre victime sunt şi doi minori - unul de 9 luni şi altul de 13 ani. Toate victimele sunt conştiente”.

Până la această oră, au fost preluaţi de ambulanţe un băiat cu traumatism cranio-cerebral şi o femeie cu traumatism de coloană - persoana pentru care a fost nevoie de descarcerare.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite