Monstrul din Sălătrucel a mai comis o crimă. În 2012, a ştrangulat un copil de 10 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul de 16 ani a ucis pentru bani. Foto Adevarul. Arhiva
Tânărul de 16 ani a ucis pentru bani. Foto Adevarul. Arhiva

Politiştii au stabilit că Marian Uţă, tânărul de 16 ani din Sălătrucel arestat în urmă cu două săptămâni pentru uciderea proprietarei unui magazin din localitate,  a mai comis o crimă. În martie 2012, acesta a ucis un copil de 10 ani care participase la o înmormântare. Băieţelul a fost ştrangulat iar apoi spânzurat de un copac din zăvoiul de la marginea comunei.

Poliţiştii au reuşit să stabilească cine este autorul primei crime  abia după ce Marian Uţă a mai făcut o victimă în comuna Sălătrucel, în luna octombrie a acestui an. 

 „Au fost recoltate probe ADN iar rezultatele arată că tânărul din Sălătrucel a comis şi crima din 2012. Acesta a şi recunoscut că a omorât un băiat pentru a-i lua banii. Tânărul de 16 ani va fi prezentat mâine Tribunalului Vâlcea cu propunere de prelungire a mandatului de arestare preventivă pentru încă 19 zile”, declară Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Marian Uţă, monstrul cu chip de om l-a omorât pe băieţelul de 10 ani pentru a-i fura banii pe care-i cerşise la o înmormântare. Pentru bani a ucis şi o femeie de 35 de ani, proprietara magazinului din localitate, pe care a lovit-o în cap în momentul când se deplasa spre maşină. 

Pentru cele două crime comise, criminalul riscă să stea după gratii decât 12 ani întrucât este minor.

Citeste si:  Criminal la 16 ani. Cel care a omorât-o pe proprietara magazinului din comuna Sălătrucel este minor

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite