Mobilizare generală în Mihăeşti: o sută de localnici, poliţişti şi jandarmi îl caută pe Gheorghe Grigore, vâlceanul dispărut la începutul lunii martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul dispărut în urmă cu două săptămâni parcă a intrat în pământ. O sută de oameni au răscolit până acum Mihăeştiul, dar până în acest moment nu au găsit nici măcar un indiciu care să-i conducă spre locul unde se află vâlceanul. Poliţiştii au folosit în timpul căutărilor şi câini de urmă de la Centrul Chinologic din Sibiu.

Gheorghe Grigore a fost văzut ultima oară pe 2 martie 2016, cel care a semnalat dispariţia acestuia fiind un unchi dintr-un alt sat. 

Vecinii  povestesc că bărbatul  a fost până acum un bun gospodar, deşi în ultimii ani a locuit singur, fiind divorţat. Unica sa fiică a plecat la muncă în Spania, iar singurul care-l mai vizita din când în când era unchiul său.

  Din momentul dispariţiei şi până în prezent, o sută de localnici, poliţişti şi jandarmi au răscolit pământul pentru a-i da de urmă.  În zonă au fost aduşi chiar şi câini de la Centrul Chinologic din Sibiu, dar cu toate acestea nu a fost găsit nici măcar un indiciu cu privire la locul unde s-ar afla Gheorghe Grigore.  Dată fiind situaţia, vâlceanul a fost dat în urmărire naţională,  întrucât s-au conturat suspiciuni cu privire la  împrejurările dispariţiei bărbatului.

Persoanele care pot oferi indicii pentru identificarea bărbatului dispărut sunt rugate să sune la 112.

image

Semnalmente: înălţime  1,65- 1.70 m, greutate 65-70  kg, păr cărunt, drept, tuns, nas lung, ochi căprui, fără semne  particulare cunoscute de apropiaţi. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite