FOTO Goran Bregović şi „Wedding & Funeral Orchestra”, în concert la Vâlcea, alături de Elena Gheorghe. Cât costă biletele şi de unde se pot cumpăra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti balcanici va concerta în mai puţin de o lună la Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre Goran Bregović care va fi prezent la un concert eveniment, alături de „Wedding & Funeral Ochestra”. Biletele vor fi puse în vânzare de marţi, 20 august.

GALERIE FOTO

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti balcanici, Goran Bregović, va evolua din nou în ţara noastră alături de o orchestră simfonică formată din 42 de artişti, trei violonişti şi un cor de şase persoane - „Wedding & Funeral Orchestra”. La concertul eveniment va lua parte şi Elena Gheorghe împreună cu formaţia „Steaua de Vreari”, având în deschidere spectacolul „Classics meets Jazz” al Filarmonicii „Ion Dumitrescu”. 

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 7 septembrie 2019, de la ora 19.00, cu ocazia inaugurării Arenelor „Traian”. 

„Biletele la proiectul cultural al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea şi al Filarmonicii ”Ion Dumitrescu”, care au un preţ unic de 50 lei, vor putea fi achiziţionate de la agenţia de bilete a Filarmonicii din Calea lui Traian nr. 138, sau de la Sala Sporturilor ”Traian” din bd. Nicolae Bălcescu nr. 24, în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 - 17.00”, a precizat purtătorul de cuvânt al administraţiei locale, Daniel Ionescu.

„Vrem să-l aducem pe Bregović, dacă va fi disponibil în septembrie. Pentru acest festival de muzică am ţinut foarte mult cont de părerea tinerilor care-şi doresc foarte mult acest lucru”, ne declara la începutul acestui an edilul Mircia Gutău.

 

Arenele Traian - un simbol al oraşului Râmnicu Vâlcea - reprezentând cel mai mare complex sportiv alături de Sala Sporturilor, au fost pe vremuri „polul distracţiei" din oraş, găzduind spectacolele Cenaclului Flacăra şi multe alte concerte şi evenimente cultural - sportive, mii de copii antrenându-se aici de-a lungul a aproape patru decenii de existenţă. A găzduit inclusiv acţiunile dedicate ultimului eveniment astronomic al mileniului - Eclipsa Totală de Soare, din 1999, care a avut vizibilitate maximă la Râmnicu Vâlcea. Apoi a venit ruina, iar scena a rămas pustie. 

„Arenele Traian" reînvie acum, după două deceni de tăcere, printr-un proiect de milioane de euro menit să redea râmnicenilor inima cultural-sportivă a oraşului, alături de Sala Sporturilor preluată în acest an de administraţia locală care doreşte să o modernizeze şi pe aceasta, din 2020. 

Până atunci, însă, centrul dedicat spectacolelor şi evenimentelor culturale de cea mai bună calitate va fi inaugurat luna viitoare, prin concertul eveniment menţionat anterior. 

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite