Adjunctul ITRSV Vâlcea a intrat în atenţia ANI. Acesta trebuie să justifice venituri de aproape 900 000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorul şef adjunct pe probleme tehnice din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi de Vânătoare (ITRSV) Vâlcea, Gheorghe Dinucă, trebuie să demonstreze că a câştigat din muncă cinstită aproape 900 000 de lei. Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Craiova.

Potrivit ANI, în perioada ianuarie 2005 - decembrie 2011, adjunctul ITRSV Vâlcea a realizat venituri salariale în cuantum de 210.388 lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeaşi perioadă au fost în cuantum de 1.090.143 lei, rezultând o diferenţă nejustificată de 879.755.

Inspectorii ANI au dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Craiova în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Gheorghe Dinucă în perioada exercitării funcţiei publice.

Ultima declaraţie de avere a adjunctului ITRSV a fost completată în ianuarie 2007. Conform actului, Gheorghe Dinucă este un bugetar sărac, cu bunuri dobândite imediat după Revoluţie. În 2007, vâlceanul declara că a împrumutat cu 80 000 de euro o altă persoană din Târgu Jiu.

Citeste si: Un fost poliţist şi soţia acestuia, angajată la Finanţe, nu îşi pot justifica averea

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite