Weekend la foc continuu pentru pompierii prahoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit rapid Foto: arhivă
Pompierii au intervenit rapid Foto: arhivă

Echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină de mai multe ori, în diferite zone ale judeţului, pentru a stinge incediile izbucnite la case particulare sau pe terenuri. Cel puţin şase proprietăţi au fost afectate de foc, valoarea pagubelor depăşind suma de 20.000 de lei.

Pe strada Arioneştii Noi din Urlaţi echipajele de pompieri au intervenit cu două  autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din care au ars aproximativ 50 de kilograme plante furajere şi 3 metri liniari de gard din scândură.

Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unei ţigări care a fost aruncată la întâmplare.

Tot în urlaţi, pe strada Tudor Vladimirescu, echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la apartamentul Mioarei Voica.

În flăcări s-au mistuit aparate electrice şi mobilierul din bucătărie, cel mai probabil focul izbucnind din cauza unor aparate lăsate în priză.

Vegetaţie uscată în flăcări

În localitatea Vălenii de Munte, pe strada Berevoieşti, echipajele de pompieri au stins un incediu izbucnit pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi.

Şi în municipiul Ploieşti, pe Centura de Est, pe un teren de 4.500 metri pătraţi cu vegetaţie uscată a izbucnit un incediu, care a fost stins de pompieri.

O altă suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi a ars în localitatea Boldeşti Scăieni, Cartier Seciu, fiind necesară intervenţia echipajelor ISU pentru stingerea flăcărilor.

Pagube de 15.000 de lei

În comuna Măgureni, sat Lunca Prahovei echipajele de pompieri s-au luptat cu flăcările care mistuiau  o casă particulară în proprietatea unei societăţi comerciale.

În foc au ars aproximativ 65 metri pătraţi tavan din PVC, mobilier, tâmplărie şi două vitrine frigorifice.

S-au deteriorat instalaţia electrică şi instalaţia de alimentare cu apă, valoarea pagubei ridicându-se la suma de 15.000 de lei.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite