VIDEO Un celebru cămătar din Vălenii de Munte, săltat de mascaţi. Este acuzat că a sechestrat un client pentru datorii neplătite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de la Investigaţii Criminale Prahova FOTO IJP Ph
Poliţiştii de la Investigaţii Criminale Prahova FOTO IJP Ph

Un celebru cămătar din Vălenii de Munte a fost săltat marţi de mascaţi în urma unor percheziţii făcute de poliţiştii de investigaţii criminale. Bărbatul este acuzat, printre altele, că a sechestrat un client care avea datorii neplătite.

Percheziţiile au avut loc în atât în oraşul Vălenii de Munte, dar şi în comuna Teişani.

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, vizată de percheziţii a fost ”o persoană bănuită de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj şi camătă. Persoana a fost condusă la sediul poliţiei,  pentru audieri”, se arată într-un cominicat remis presei.

Sursa citată a precizat că, în perioada 2016 - noiembrie 2020, persoana bănuită ar fi împrumutat diferite sume de bani unor persoane, după care ar fi recurs la şantaj pentru recuperarea acestora.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 100.000 de euro.  În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe înscrisuri, ce par a face obiectul activitaţii infracţionale.

Potrivit unor surse, cămătarul vizat de anchetă este cunoscut în Vălenii de Munte sub porecla ”Tomel”, fiind o persoană foarte influentă în zonă.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite