VIDEO Dialogul halucinant dintre un consilier în Camera Deputaţilor şi un poliţist care l-a legitimat: „Aştept pe unu' în p..a mea, nu mai te lua de mine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un consilier din Camera Deputaţilor înjură şi sfidează un echipaj de poliţie atunci când este legitimat pentru că oprise într-un loc nepermis pe un drum din localitatea prahoveană Păuleşti. Bărbatul aruncă legitimaţia de consilier parlamentar poliţistului căruia îi reproşează pe un ton arogant că a îndrăznit să-l inoportuneze.

UPDATE 12.30 Consilierul parlamentar care a înjurat poliţiştii ca la uşa cortului, dat afară din serviciu. Deputata care-l angajase: „Cer eu scuze în numele lui!“

De cum a coborât din maşină, consilierul Lucian Rădulescu a avut o atitudine sfidătoare şi chiar i-a sugerat poliţistului că ar fi bine să nu aibă un conflict cu el. Crezând că va scăpa fără sancţiune, Rădulescu se întoarce la maşină de unde ia o legitimaţie şi o trânteşte în mâna poliţistului în ideea că acesta va înţelege că nu are de-a face cu oricine.

Mai mult, consilierul foloseşte chiar şi cuvinte obscene, deşi agentul de poliţie a avut un ton civilizat şi a încercat să-i explice motivul pentru care solicita documentele.

”Încerci tu cu mine d-astea?”, ”Hai cu mine să-ţi arăt ceva, vino încoa'!”, ”Nu cred că vrei să ai un conflict cu mine”, ”Dă-i drumu' şi dă amendă”, ”Aştept pe unu' să-mi bage gaze, în p..a mea!”, sunt doar câteva dintre frazele folosite de consilierul Lucian Rădulescu în dialogul cu poliţistul care încerca să-i explice că a ignorat semnul de circulaţie cu ”oprirea interzisă”.

În cele din urmă, Rădulescu se urcă la volan şi pleacă în trombă, lăsându-i pe poliţişti fără reacţie.

Tot dialogul halucinant a fost înregistrat video şi postat de poliţistul Marian Godină pe pagina sa de Facebook. Imaginile sunt însoţite de mesajul:

”Comuna Păuleşti, judeţul Prahova

România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe!
Când ai legitimaţie de consilier la Camera Deputaţilor, ai impresia că legea nu e şi pentru tine. Începi să arunci legitimaţia şi să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt şi poliţişti care nu se tem.”

IJP Prahova: Consilierul Lucian Rădulescu consumase bături alcoolice

Potrivit unui comunicat al Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, Consilierul PSD din Camera Deputaţilor consumase bături alcoolice. Acesta a fost sancţinat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, oprire neregulamentară şi adresare de injurii şi nerespectarea dispoziţiilor poliţiştilor

”În referire la imaginile apărute în spaţiul public, cu privire la un eveniment înregistrat pe raza localităţii Păuleşti, judeţul Prahova, facem următoarele precizări: Bărbatul din imagini, în vârstă de 45 de ani, a oprit neregulamentar pe raza localităţii Păuleşti, iar la intervenţia echipajului de poliţie, acesta a devenit recalcitrant, a adresat injurii, a înmânat documentele poliţiştilor, după care a părăsit locul evenimentului. 

Ulterior, acesta s-a prezentat cu autoturismul la sediul Postului de Poliţie, unde a continuat să aibă un comportament neadecvat, iar în urma testării conducătorului cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat. În cauză au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenţiei pentru oprire neregulamentară, conducere sub influenţa alcoolului, dar şi pentru adresare de injurii şi nerespectarea dispoziţiilor poliţiştilor, fiind aplicate amenzi în valoare de 2.875 lei şi reţinându-se permisul de conducere celui în cauză”, se arată în comunicatul de presă al IJP Prahova..

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite