UPDATE Percheziţii în Ialomiţa la suspecţi de furturi din locuinţe din Valea Călugărească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii prahoveni au efectuat joi opt percheziţii în judeţul Ialomiţa, la domiciliile unor persoane suspectate de furturi din locuinţe. Nouă persoane au fost aduse la audieri

UPDATE ORA 14.45

Din cercetările poliţiştilor a reieşit că, în perioada februarie – iunie 2016, suspecţii ar fi săvârşit patru furturi din locuinţe din comuna Valea Călugărească. Hoţii ar fi sustras sume de bani, bijuterii, produse electronice şi electrocasnice, unelte electrice şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 35.000 de lei.

La domiciliile vizate de percheziţii au fost identificate bunuri despre care se presupune că provin din furt, respectiv produse electronice şi electrocasnice, parfumuri, unelte electrice etc. Acestea au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Nouă persoane au fost aduse la sediul Poliţiei pentru audieri. 

ORA 09.10

Poliţiştii Secţiei Rurale din Valea Călugărească, împreună cu luptători S.A.S., efectuează joi, 1 septembrie, opt percheziţii în comuna ialomiţeană Muntenii de Buzău, la domiciliile unor persoane bănuite de furt calificat.

Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie – iunie 2016, persoanele în cauză ar fi săvârşit trei furturi din locuinţe în comuna Valea Călugărească. Aceştia ar fi sustras sume de bani, bijuterii, produse electronice şi electrocasnice, unelte electrice şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei.

Şase mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele urmând a fi audiate la sediul poliţiei.

Vă mai recomandăm

VIDEO Percheziţii în Prahova, la suspecţi de furturi din locuinţe. Hoţii ar fi fost coordonaţi de fostul primar din Plopeni

Un bărbat a murit electrocutat pe un stâlp de tensiune, la Câmpina

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite