UPDATE O femeie a murit în urma unui accident pe DN 1, la Româneşti. Mergea pe trotuar, iar o maşină a ricoşat în victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie care mergea pe trotuar a murit în urma unui accident de circulaţie care s-a produs sâmbătă după-amiază pe DN 1, la Româneşti. Două maşini au fost implicate în accidentul rutier, iar una a fost proiectată în victimă, care nu a mai avut nici o şansă

7 iulie, ORA 15.00

Victima a avut un ghinion teribil. Femeia mergea pe trotuar la magazin când s-a produs accidentul de pe DN 1. Două maşini au fost implicate în coliziune, iar una dintre ele a fost proiectată de pe şosea pe trotuar, chiar spre femeie.

Femeia nu a mai avut nici o şansă nici când a încercat să se urce pe un gard pentru a se feri de bolid care a strivit-o şi i-a provocat răni care i-au curmat viaţa pe loc.

Şi şoferul maşinii care a ieşit de pe şosea a fost serios rănit şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

6 iulie, ORA 18.40

Accidentul de circulaţie s-a produs în jurul orei 18.30, pe DN 1, în dreptul localităţii prahovene Româneşti, loc cunoscut pentru frecventele evenimente rutiere grave.

O persoană aflată în una dintre cele două maşini a murit pe loc în urma impactului violent.

Traficul pe DN 1, în zonă, este restricţionat până la efectuarea măsurătorilor.

Mai puteţi citi

Marcajul bordurilor din intersecţii refăcut noaptea, la Ploieşti

Tarife noi pentru blocarea şi ridicarea maşinilor din Ploieşti. Până la 450 de lei pentru recuperarea autovehiculului

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite