Update: Accidentul mortal de pe DN 1 a fost provocat de o şoferiţă de 31 de ani care a adormit la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit şi o alta a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident petrecut în această dimineaţă pe DN1, în dreptul localităţii prahovene Cornu.

Din impactul deosebit de violent dintre o utilitară şi un autoturism, ambele autovehicule au luat foc. Doar prezenta de spiririt a catorva martori la incident a facut ca accidentul sa nu se soldeze cu mai multe victime. Martorii povestesc că, persoana aflată la volanul unui Mercedes 230 clasa E, o tânără care se îndrepta cu viteză spre Sinaia, a părăsit brusc sensul de mers şi a lovit în plin o autoutilitară Ford care mergea regulamentar spre Ploieşti.

Aceştia cred că tânăra ar fi adormit la volan. La faţa locului nu s-au găsit urme de frânare. La scurt timp după violentul impact, ambele autoturisme au luat foc, iar cei aflaţi prin preajmă au reuşit cu greu să-i scoată pe cei doi pasageri din utilitara Ford.

"Din păcate pentru Laura Moise în vârstă de 31 de ani, nu au mai putut face nimic, autoturismul acesteia a fost cuprins de flăcari, iar tânăra prinsă între fiare a sfârşit carbonizată.  La faţa locului pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii militari din Câmpina care au intervenit cu o autospecială cu apă şi cu echipajul de pe descarcerare", ne- declarat plutonier Nicolae Arsenescu de la detaşamentul de pompieri militari Câmpina.

Traficul pe DN1, în zona Cornu, s-a desfăşurat îngreunat timp de două ore, şoferii circulând alternativ pe câte o bandă în ambele sensuri.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite