Un cadavru a zăcut într-o maşina mortuară o noapte întreagă, la Ploieşti. Cum a fost descoperită grozăvia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandal în faţa unei firme de pompe funebre din Ploieşti FOTO captură video
Scandal în faţa unei firme de pompe funebre din Ploieşti FOTO captură video

Un cadavru a zăcut într-o maşina mortuara o noapte întreaga, pe o stradă din Ploieşti, situaţia fiind descoperită abia după ce poliţia locală a fost solicitată de un cetăţean să intervină pentru că mai multe dricuri blocau circulaţia pe trotuar.

Echipajul de la Poliţia Locală Ploieşti a solicitat la faţa loculi o autoutilitară pentru ca autoturismele parcate neregulamentar să fie ridicate. În timpul acestei manevre, poliţitii au descoperit că, într-una dintre maşinile mortuare, se afla un sicriu cu o persoană decedată.

Potrivit unor surse judiciare, corpul neînsufleţit rămăsese în maşină cel puţin 24 de ore, în condiţiile în care la Ploieşti s-au înregistrat temperaturi de peste 30 de grade Celsius.

Speriată de consecinţe, patroana firmei de pompe funebre a încercat să împiedice poliţiştii să ridice maşinile mortuare, doar că de la un dialog în contradictoriu s-a ajuns la un adevărat scandal. 

Patroana firmei de pompe funebre, o femeie în vârstă de 51 de ani, s-a urcat chiar pe autoutilitara chemată să ridice maşinile mortuare parcate pe trotuar, fiind coborât de acolo de poliţişti.

   

Într-un final, femeia a sunat la 112 să ceară ajutor, invocând faptul că este abuzat de Poliţia Locală.

Conflictul bizar s-a finalizat cu amenzi usturătoare pentru patroana firmei de pompe funebre. A primit o sancţiune de 10.000 de lei de la Direcţia de Sănătate Publică Prahova, 4.000 de lei de la Poliţia Locală şi încă 2.500 de lei de la Poliţia Naţională pentru că a apelat abuziv numărul unic de urgenţă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite