Trei copii de la un centru de plasament, dispăruţi fără urmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentanţii centrului de plasament nu au fotografii cu ceilalţi doi copii dispăruţi FOTO IJP PH
Reprezentanţii centrului de plasament nu au fotografii cu ceilalţi doi copii dispăruţi FOTO IJP PH

Trei băieţi aflaţi în grija statului, la un centru de plasament din Campina, sunt căutaţi de poliţie. Copiii, cu vârste între 12 şi 14 ani, au plecat din cămin, marţi, fără să anunţe îngrijitorii.

Poliţiştii din Câmpina au fost sesizaţi de un reprezentant al unui centru de plasament din municipiu despre faptul că minorii Andrei Iulian, în vârstă de 14 ani, Andrei Ionuţ Andrei, în vârstă de 13 ani şi Andrei Sebastian, în vârstă de 12 ani, au părăsit centrul de plasament şi nu au mai revenit.

Au fost demarate toate activitatile procedurale, politistii efectuând investigaţii pentru găsirea minorilor.

Reprezentanţii Centrului de plasament nu au putut oferi date cu privire la articolele vestimentare cu care cei trei minori erau îmbrăcaţi, decât că aceştia purtau de obicei pantaloni tip jeans de culoare albastră şi bluze textile de culoare închisă.

Semnalmentele minorilor:

Andrei Iulian (FOTO), înălţime 1,45-150 m, constituţie astenică, ten deschis, ochi căprui, păr negru, scurt, fără semne particulare.
Andrei Ionuţ Andrei, înălţime 1,45 m, constituţie astenică, ten deschis, ochi căprui, păr negru, scurt, fără semne particulare.
Andrei Sebastian, înălţime 1,35-140 constituţie astenică, ten deschis, ochi căprui, păr negru, scurt, fără semne particulare.

Persoanele care pot oferi informatii despre minorii in cauza sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la 112.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite