Poliţiştii caută o adolescentă care a dispărut după ce a plecat la şcoală. Cine poate oferi informaţii despre aceasta trebuie să anunţe Poliţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 43 de ani a anunţat Poliţia despre dispariţia fiicei sale de 18 ani, Dobre Maria-Nicoleta, din data de 28 februarie. Fata a plecat la şcoală, iar de atunci este de negăsit.

Pe 2 martie, un bărbat de 43 de ani, din Brăila, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 28.02.2019, a fiicei sale, Dobre Maria-Nicoleta, în vârstă de 18 ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu, pentru a merge la şcoală, şi nu a mai revenit.

Semnalmente:

-Înălţime 1,75 de centimetri, 65 de kilograme, constituţie atletică, părul roşcat, vopsit şaten, cu şuviţe blonde, ondulat, lung, peste umeri, ochii căprui, fără semne particulare vizibile;

-Îmbrăcăminte şi încălţăminte: pantalon bluejeans, geacă din piele ecologică, neagră, cizme din material textil, lungi până la genunchi, negre.

”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite