Temperaturi de primăvară în Prahova. Prognoza pentru următoarele două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vreme anormal de caldă în Prahova şi în următoarele două săptămâni. FOTO Shutterstock
Vreme anormal de caldă în Prahova şi în următoarele două săptămâni. FOTO Shutterstock

Temperaturi anormal de ridicate, de primăvară, cu mici oscilaţii, vor caracteriza vremea şi în următoarele două săptămâni în Prahova

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în Muntenia, până în jurul datei de 21 ianuarie, valorile temperaturilor maxime se vor menţine ridicate, astfel că în zilele cele mai calde media pe întreaga regiune va fi de aproximativ 9 grade.

După această data temperaturile vor începe să scadă uşor şi treptat până la medii de 4-5 grade, încă destul de ridicate pentru a doua decadă a lunii ianuarie.

În privinţa temperaturilor nocturne, cele mai mici valori se vor înregistra la începutul primei săptămâni şi la finalul celei de a doua, când pot coborî spre - 5 grade. Din data de 16 ianuarie, local, vor fi condiţii de precipitaţii, în general slabe cantitativ şi vor predomina ploile.

În zona de munte, până la mijlocul celei de a doua săptămâni, mediile temperaturilor maxime vor fi pozitive şi se vor situa între 2 şi 4 grade, apoi vor începe să scadă sub 0 grade.

Media minimelor nocturne se va menţine negativă în ambele săptămâni, iar cele mai reci nopţi vor fi la începutul şi la finalul intervalului de prognoză.

Trecător vor fi precipitaţii mixte, iar spre final mai ales sub formă de ninsoare.

Vă mai recomandăm

Prognoza pentru două săptămâni. Meteorologii susţin că vin zăpezile

Vremea capricioasă creşte numărul virozelor

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite