Primele declaraţii ale lui Gigi Mulţescu după venirea la Petrolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu
Gigi Mulţescu

Noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti, Gheorghe Mulţescu, a fost prezentat oficial joi, într-o conferinţă de presă la care a participat şi Valeriu Răchită, din postura de manager general

„Am venit alături de el pentru a-mi demonstra sprijinul. Are mână liberă în pregătirea echipei, îi voi preda întreaga arhivă cu datele jucătorilor. Mă retrag după trei ani în care am făcut lucruri bune şi lucruri mai puţin bune. Rămân cu cele trei obiective îndeplinite, anume promovarea echipei, construirea unui nou stadion alături de primarul Ploieştiului şi schimbarea acţionariatului. Urma un nou proiect pe termen mediu şi lung, dar rezultatele nu au fost cele aşteptate şi m-au determinat să mă dau la o parte. Nu ţin de scaun, nu mă cramponez de nimic", a declarat managerul general Valeriu Răchită, citat de Telegraful de Prahova.

De altfel, Vivi a declarat că va „conlucra“ cu noul antrenor, în special pentru a pregăti meciul cu FC Braşov. La rândul său, Gigi Mulţescu a vorbit despre modul în care a primit oferta şi părere despre lot. Una din primele mutări va fi oferirea banderolei de căpitan unuia din fotbaliştii români din lot, care să poată dialoga şi să-i strângă în jurul său pe ceilalţi.

„Marţi seară am decis să nu mai continui la Delta Tulcea, după ce am fost jignit de nişte conducători de acolo. Coincidenţa a făcut ca, la aproximativ o oră, să mă sune Vivi Răchită. Mi-a spus: te rog frumos, vino şi ajută-mă pentru că vreau să îndeplinim obiectivul. Am fost de acord, iar astăzi, până să ajung la conferinţă, am reziliat contractul cu Delta la FRF şi am obţinut viza de la Şcoala de antrenori pentru a putea sta pe banca Petrolului. Echipa are potenţial, dar îi trebuie ceva mai mult spirit de sacrificiu. Am făcut o socoteală, împreună cu Vivi pentru numărul de puncte de care avem nevoie şi eu spun că iese. Meciul cu Braşovul este vital, dar nu ne oprim aici. Trebuie să luptăm până la capăt. Am văzut cam toate meciurile Petrolului, lotul este unul bun. Cred şi în maturitatea suporterilor Petrolului. Ei trebuie să ajute echipa, nu pe mine sau pe Vivi", a declarat Gigi Mulţescu, citat de aceeaşi sursă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite