Ploieşti: Venea cu microbuzul din Bucureşti şi fura din Câmpina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 31 de ani din Bucureşti a spart 5 locuinţe din Cîmpina şi a produs un prejudiciu de peste 13.000 de lei. Îi plăceau parfumurile străine, bijuteriile şi aparatura foto şi video, uşor de vândut sau amanetat.

Hoţul avea un mod de operare foarte isteţ. Pleca din Bucureşti cu mijloace de transport în comun, iar după ce ajungea în Câmpina se deplasa pe scările blocurilor din zona centrală unde verifica diverse apartamente şi după ce stabilea că proprietarii sunt plecaţi, cu ajutorul unor instrumente confecţionate artizanal rupea butucul yalei şi pătrundea în interiorul locuinţei de unde sustrăgea bani, bijuterii din aur, parfumuri de provenienţă străină, camere foto şi video digitale.

Prejudiciul creat este în valoare de aproximativ 13 200 lei. Bunurile erau comercializate, iar bijuteriile au fost amanetate în Bucureşti.

Tânărul este principalul suspect în cazul a 5 furturi din locuinţe, comise în perioada 23 februarie - 30 martie, în municipiul Câmpina.

La percheziţia domiciliară din locuinţa suspectului, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Poliţiei Municipiului Ploieşti, precum şi oamenii legii din Câmpina au găsit bunuri şi mijloace de probă care au condus la arestarea preventivă a suspectului.     

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite