Ploieşti: Un spectacol complex are loc în această seară la „Toma Caragiu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Teatrul „Toma Caragiu" din Ploieşti are loc, de la ora 17.00, „Momentum de la ora 5", un eveniment organizat de Asociaţia „Momentum", care deja se află la cea de-a doua ediţie în acest an.

În foaierele teatrului dramatic vor fi vernisate în această seară două expoziţii, una de arhitectură şi cealaltă de fotografie. Lucrările expuse sunt realizate de un grup de studenţi ai Facultăţii de Arhitectură Bucureşti dar şi alţi membri ai asociaţiei.

„Ediţia aceasta doreşte să le reamintească invitaţilor de perioada interbelică, mai exact de moda şi de oamenii de atunci", explică Vlad Mateescu, preşedintele Asociaţiei „Momentum".

În sala teatrului, de la ora 18.00, este programat şi un spectacol artistic. În prima parte a acestuia, vor fi prezentate obiceiuri populare şi dansuri româneşti, dar şi tradiţii, muzică şi dansuri greceşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads

„Partea a doua aduce publicului lucrări camerale, dar şi muzică gospel, jazz, rock şi looping jazz", adaugă Vlad Mateescu. Acesta mai spune că, în pauza dintre cele două momente artistice pregătite, invitaţii vor avea posibilitatea de a interacţiona cu organizatorii şi de a afla detalii legate de activitatea acestei asociaţii culturale.

Cei interesaţi să participe la acest eveniment vor avea intrarea gratuită atât în spaţiul expoziţional, cât şi în sala de spectacole.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite