Obiectul neobișnuit uitat de un medic în rana unui pacient: „Nu puteam sta în picioare, mi-a spus să mă duc acasă“

0
Publicat:

Prin dureri cumplite a trecut un prahovean, după un banal accident de bicicletă. Bărbatul a dat vina pe medicul de la Urlați care i-a tratat rana la picior, spunând că acesta i-a uitat un obiect în corp.

Mânerul frânei de la bicicletă a fost uitat de medic în piciorul pacientului FOTO Captură video
Mânerul frânei de la bicicletă a fost uitat de medic în piciorul pacientului FOTO Captură video

La 3 săptămâni de la accident, acuzând dureri tot mai mari, pacientul a mers la un spital din Olanda, acolo unde se afla la muncă. A mers la spital deoarece piciorul se umfla tot mai mult și îl durea groaznic, relatează Observatorul Prahovean  A ajuns de urgență în sala de operații, unde chirurgii i-au scos din rană mânerul frânei de la bicicletă. Cu stupoare a aflat că avea în picior o bucată de fier de 8 centimetri lungime. Conducerea spitalului din Urlați a declarat pentru sursa citată mai sus că va efectua o anchetă internă în acest caz.

"Prin pansament curgea sânge"

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni, când, în urma unui accident de bicicletă, bărbatul s-a lovit la picior și a fost dus la spital. Aici, medicul de gardă i-a cusut și pansat rana. Ceea ce părea o problemă minoră s-a transformat într-un adevărat coșmar.

S-a uitat la rana de la picior, mi-a făcut un antitetanos, apoi m-a cusut și pansat. Mi-a spus să mă duc acasă și să revin a doua zi pentru schimbarea pansamentului. Când am ajuns acasă mă simțeam rău, iar prin pansament curgea sânge. Amețeam, nu puteam sta în picioare", a povestit bărbatul.

În următoarea zi, bărbatul s-a întors la spital, pentru că se simțea rău. Piciorul îl durea tot mai rău și se umflase. Medicii i-au prescris antibiotice și l-au trimis acasă. La trei săptămâni bărbatul a plecat în Olanda, la muncă. Pentru că durerile tot nu dispăreau, s-a prezentat la spital, unde a aflat că avea în picior mânerul frânei de bicicletă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite