Ion Micu, director interimar la RATP Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Popescu
Radu Popescu

Directorul tehnic al regiei din subordinea Consiliului Local Ploiești va asigura interimatul la RATP, după demisia de săptămâna trecută a lui Radu Popescu.

Apropiații fostului primar Andrei Volosevici demisionează unul după altul din funcțiile de conducere ale instituțiilor și regiilor din subordinea Primăriei.

Cătălin Vlad nu mai este director la ZOO Ploiești

Directorul Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti, Radu Popescu, a demisionat, joi, din funcţie. El şi-a anunţat decizia printr-un SMS trimis noului primar.

Citiți aici mai multe despre acest subiect

Radu Popescu a renunţat, joi, la funcţia de director al RATP Ploieşti, pe care a ocupat-o în ultimele două mandate, cu o pauză de aproape un an, în perioada 2007-2008. Plecarea sa a fost anunţată într-un mod inedit. După ce a depus cererea de demisie, el i-a trimis primarului Iulian Bădescu un mesaj pe telefonul mobil.

Pentru ocuparea postului de director de la RATP este nevoie de mandat al Consiliului de Administrație, dar și de concurs, prin urmare este nevoie de un interimat, care va fi asigurat de către directorul tehnic Ion Micu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite