Incendiu violent la un centru de încărcare butelii. Flăcările au curprins mai multe maşini şi două persoane VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva
FOTO Arhiva

Un incendiu violent a izbucnit sâmbătă la un centru de încărcare butelii din Fântânele, judeţul Prahiva. La fata locului au fost mobilizate 6 autospeciale de lucru cu apă şi spuma şi 1 ambulanta. Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au găsit două victime cu arsuri puternice. Operaţiunea este în desfăşurare.

UPDATE: Prima victima (adolescentul - n.r.) a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Este în stare gravă, sedat, urmează sa fie evaluat de medicii plasticieni. Se fac demersurile pentru transfer la Bucureşti. Cea de-a doua victimă, tatăl său în vârstă de 52 de ani, este conştient, are arsuri minore, dar pe o suprafaţă mare.


Un incendiu violent a cuprins cu repeziciune o construcţie si mai multe turisme, la un depozit din localitatea Fantanele.

„La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent si generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 1500 mp cuprinzând 2 cisterne GPL, 20 de cluburi de carburant, un cap tractor, un autoturism. Totodată, a fost afectată întreaga locuinta si anexele pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp.

Pana in acest moment echipajele au găsit două victime, respectiv un băiat de 17 ani cu arsuri pe 92% din suprafaţa corporală si un bărbat de 52 de ani cu arsuri pe mâini şi picioare, aproximativ 30% din suprafaţa corpului. Ambii au fost transportaţi de urgenţă la spital.

incendiu prahova

La faţa locului au fost mobilizate 6 autospeciale de stingere si 1 ambulanţă SMURD. Interventia este in dinamica, vom reveni cu informaţii.”, a transmis ISU Prahova.

VIDEO AICI

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite