FOTO Elena Udrea, susţinută la Ploieşti de Boc şi Anastase. „Va fi un singur preşedinte al PDL, iar acela voi fi eu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea şi-a prezentat la Ploieşti candidatura la şefia PDL. FOTO Dana Mihai
Elena Udrea şi-a prezentat la Ploieşti candidatura la şefia PDL. FOTO Dana Mihai

Deputatul Elena Udrea a fost miercuri seară la Ploieşti pentru a-şi prezenta moţiunea de candidatură la şefia PDL. Udrea a fost susţinută de Emil Boc, venit special de la Cluj, dar şi de Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova, care şi-a exprimat public opţiunea votului de la Convenţia de sâmbătă

Cei trei candidaţi la preşedinţia PDL au făcut un adevărat maraton în ultimele zile la Ploieşti. Luni şi-au prezentat moţiunile Vasile Blaga şi Monica Macovei, iar miercuri seară, la Ploieşti, a venit şi Elena Udrea.

Deputatul şi-a axat discursul pe necesitatea partidului de a se întoarce la guvernare, din 2016 şi nevoia de schimbare din PDL. „Un tren care trece astăzi prin gara PDL nu ştim dacă va mai trece şi anul viitor, de aceea schimbarea trebuie să vină acum“, le-a spus Elena Udrea celor peste 200 de delegaţi prahoveni prezenţi în sală, cea mai mare delegaţie din ţară care va participa sâmbătă la Convenţia PDL.

Elena Udrea a afirmat că, după congresul de sâmbătă, „va fi un singur preşedinte al PDL, iar acela voi fi eu“, dar a ţinut să precizeze că, şi în cazul unui eşec, improbabil, în faţa celorlalţi contracandidaţi, nu va părăsi partidul şi va rămâne chiar şi un simplu membru PDL. „Vreau să am succes în politică încă 20 de ani alături de PDL. Şi chiar dacă rămân ultimul pdl-ist din partid, o să mă ridic şi o iau de la capăt“, a mai spus Elena Udrea.

Emil Boc a venit special de la Cluj

Venit special de la Cluj, pentru a face parte din staff-ul care a susţinut-o pe Elena Udrea în prezentarea moţiunii de la Ploieşti, fostul prim-ministru şi preşedinte al PDL, Emil Boc, a sfătuit delegaţii din sală să nu o judece pe Elena Udrea după imaginea fabricată în care apare în asociere cu pantofii şi poşetele, pentru că „este un bun coleg şi a venit cu genţile din afara politicii“.

Elena Udrea este alternativa reală pentru acest partid“, a spus Emil Boc, iar ca argumente pentru această afirmaţie a adus patru puncte pe care este convins că Udrea le poate bifa pentru PDL: revenirea la guvernare din 2016, o opoziţie dură la adresa USL, recâştigarea electoratului de dreapta şi parteneriatul real cu preşedintele în exerciţiu.

Roberta Anastase, susţinere publică pentru Elena Udrea

La rândul ei, Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova, deşi a fost gazdă pentru toţi cei trei candidaţi şi nu şi-a exprimat până acum o preferinţă clară şi publică pentru vreunul dintre ei, a dezvăluit opţiunea votului miercuri seară. „Am spus că îmi voi spune opţiunea în propria mea organizaţie de partid. Şi eu, în 23 martie, voi vota cu Elena Udrea“, a spus Roberta Anastase.

„Elena Udrea face parte dintr-o echipă, alături de care am trecut prin moment cumplite. Este o echipă formată de cel mai bun antrenor care a existat vreodată pe scena politică românească“, a mai spus Roberta Anastase.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite